TEL: 0086- (0) 512-53503050

Manjang Aktuator

  • Hospital furniture zero-maintenance design stretcher actuator self-contained hydraulic actuator

    Jati rumah sakit nol-perawatan desain tandu actuator aktuator hidrolik mandiri

    • Stretcher Actuator mangrupikeun aktuator hidrolik mandiri pikeun dipaké dina tandu sareng troli pasién. Pompa, silinder, bimbingan, klep sareng waduk digabungkeun kana hiji unit kompak, tanpa perawatan.

    • The Stretcher Actuator kalayan pituduh terpadu na tiasa ngadamel beban samping anu luhur. Ku alatan éta, henteu perlu aya tindakan tambahan atanapi mékanisme pangrojong dina desain tandu sareng troli pasién. Ieu ngakibatkeun biaya manufaktur langkung handap. Stretcher Actuator gampang dipasang sareng diwangun pikeun umur panjang.